Team Joshua

vrienden

Never Lose Hope

Team Joshua werd in 2014 gevormd door een mooie groep vrienden met een passie voor fietsen. De inspiratie voor de naam van het team komt van Joshua, de zoon van Arnoud en Eunice van Gent. Een moedige jongen die al sinds zijn babytijd (juni 2011) strijdt tegen een hersentumor.

Team Joshua fietsen hersenonderzoek kinderoncologie

onze Joshua

Dappere strijder

Joshua is geboren op 1 november 2010. Toen hij 7 maanden oud was, kregen wij van de artsen in het Radboud UMC het bericht dat hij een hersentumor heeft. Deze tumor heeft al veel schade aangericht.

ons mooie gezin

In Barneveld

Joshua heeft als gevolg van een operatie, toen hij 11 maanden oud was een herseninfarct gekregen en als gevolg van de tumor is hij volledig blind geworden. Joshua woont samen met zijn lieve broer Nathan en zus Noëlle en zijn papa en mama in Barneveld.

al het moois

Hoopvolle toekomst

Ondanks alle verdriet wat we meemaken, mogen we ook ontzettend genieten van al het moois wat er in ons leven gebeurd. En mogen we weten dat God ons een hoopvolle toekomst beloofd! Dat geeft ons hoop!

Jeremiah 29:11

“For I know the plans I have for you,” declares the Lord, “plans to prosper you and not to harm you, plans to give you hope and a future.”

Prinses Maxima Centrum Team Joshua 2
Prinses Maxima Centrum Team Joshua 5
Prinses Maxima Centrum Team Joshua 3
Prinses Maxima Centrum Team Joshua 6
Prinses Maxima Centrum Team Joshua 4
Prinses Maxima Centrum Team Joshua 1

kinderoncologie

Prinses Máxima Centrum

Het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie is in juni 2018 geopend en behandelt vanaf dat moment alle kinderen met kanker in heel Nederland en heeft als missie:

ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.

Joshua van Gent Barneveld baby

Sinds 2018 is Joshua onder behandeling in het Prinses Maxima Centrum in Utrecht. Een centrum waar alle kinderen met kanker behandeld worden. Samen met Evelien Vos (de oncoloog van Joshua) hebben wij gekeken welk onderzoek Team Joshua financieel kan ondersteunen.

Ons doel is dan ook om wij zoveel mogelijk geld op te halen en zoals zo mooi verwoord staat op de website van het Prinses Maxima Centrum ‘ieder kind met kanker genezen, mét optimale kwaliteit van leven.’

BBQ-Diner 2024

ZATERDAG 29 JUNI 2024

VANAF 16.00 UUR

GOORSTEEG 3 IN LUNTEREN

Woon je in de buurt van Lunteren? Pak dan lekker de fiets in verband met parkeergelegenheid.

Google Maps